2022 Ucuz Telefon Sohbet Numaraları

2015 yılından henüz çıkmış ve 2015 ye taze taze adımlarla girdiğimiz şu zamanlarda popülerliğini hiç bir zaman elden bırakmamış olan çok eski olmasına rağmen asla hızından hiç birşey kaybetmemiş olan, insanlara arkadaşlık ve sanal sohbet ortamında hiç bir zaman  yanlız bırakmamış olan telefonlarımız var.

Her ne kadar internet sistemlerinin yaygınlaşması ve Türkiye’nin geçmişte 56K gibi dial-up sistemini görmüş olaraktan yani internetin en yavaş zamanlarını görmüş olaraktan bugünn fiber teknolojisi ile inanılmaz hızlara ulaşmış olan internet teknolojimizde ve artık gelişmiş olan inanılmaz derece sosyal arkadaşlık, sosyal paylaşım sitelerine gayet güzel bir şekilde hızlıca abone olup dilediğimiz şekilde dilediğimiz hesaplarla aradığımız insanları bulmaya çalışıyoruz. Bunlar belki eski arkadaşlar ve ya yeni tanışıp farklı duygular yaşamak istediğimi bay veya bayan hatta eşcinseller bile olabilir. Bunun için tabi internet hızımıza ve ineternet teknolojilerine sanırım bunu bir borç biliriz. Ama geçmişe baktığımızda gerçi çok geçmiş demekte biraz yanlış olacaktır. Genel olarak telefon her zaman hayatımızda vardı. Ama şunu biliyoruz ki ister sabit hat olsun ister cep telefonu olsun bunların hiç biri olmadan internete bağlanmamız şuan için mümkün değil gibi tabi ekstra bir kaç durum dışında bu söylediklerimi ayrı bir kenarda tutuyorum.

Bugün artık bildiğimiz telefonları sadece iş veya hatır sorma amaçlı yada bir arkadaşımızla sohbet etme durumunda kullanıyor olabilsek de Türk insanı olarak her zaman yaptığımız şey olan işin cılkını çıkartmak. Yani kendi özel zevk ihtiyaçlarımız dahilinde kullanmak.Nedir bu tabi telefon sohbet servislerini kullanmak. Tabii ki bunu kendi kişisel zevk ve ihtiyaçlarımızdan dolayı yaptığımız için yada bunu gerçekleştirdiğimiz için hiç kimse bizi hayıflayamaz. Kişisel zevkler hani derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz.Bu kısma kesinlikle katılıyorum Bende telefon sohbetlerini gerçekten seviyorum. bir sonraki yazımızda görüşmek üzere….

İlgili Kategoriler