0888 li Yeni Sohbet Numaraları

internet üzerinde biraz araştırma yaptığımda 0888 li numaraların Sohbet hattı olarak hizmete açıldığı ile ilgili olarak bir kaç haber buldum. Kesinliğini henüz araştırmamakla beraber. Bulmuş olduğum yazıyı sizlerle paylaşıyorum. Aşağıdaki yazı   linkinden alınarak dokunulmadan sizlere aktarılmıştır.

Alo sohbet numaralarında Yeni bir prefix olan 0888 uzantılı Telefon sohbet numaraları Servis Başlangıcını yaparak Dert Ortağı ve İtiraf Numaraları gibi özel bir servisler Telefon sohbet hatları pazarında adını duyurdu. Telefon Sohbet Hattı isimli sitenin haberine göre Cep telefonu ve Tüm operatörlerden aranmak için Kurgulanan bu telefon numaraları 2013 yılının yeni özel servis numaraları olarak pazarda iyi yer edeceğe benzemekte.

İrili Ufaklı bir çok web sitesinde reklamları bulunan telefon sohbet numaraları işleticileri ve Canlı sohbet operatörlerine yeni bir pazar oluşturan bu numaralar Sabit hattan aranabilen telefon sohbet hatları olarak da diğer hatlara yönelik baskınlığını Korumakta. Dakika ücretlendirmesi diğer Telefon sohbet numaraları ile aynı olmakla beraber servis içerikleri cinsellik ve arkadaş sohbet hatlarından ziyade Dert Ortağı ve İtiraf numaraları kurgusuna yönelik bulunmakta. Numaralar hakkında temin ve bilgi için canlı sohbet numaraları adresine tıklayarak formu doldurup 2013 yeni sohbet numaraları hakkında bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

İlgili Kategoriler